Mixcar 150 mobil gyorsbeavatkozó

Kategóriák: ,

Leírás

Mixcar 150 mobil gyorsbeavatkozó

Mixcar 150 Mobil gyorsbeavatkozó /gumikerekes/ habmixer -változtatható habbekeverési arány 1-3-6 %- 400 L/perces habvetővel kompletten, sugárcsővel, 2 db 20m-es C-52-es tömlővel

MŰSZAKI ADATOK
A termék testének kapacitása 150 l habkoncentrátum, és a hab kémiai hatásainak ellenálló anyagból készül.
A mobil habosító egység még aszfaltmentes talajviszonyok között is könnyen mozgatható ergonómikus felépítésének köszönhetően.
A mobil habegység háza korrózióálló elektrosztatikus porszórt acélból (DKP), rozsdamentes acélból (CrNi) vagy horganyzott lemezből készül.
Vannak olyan készülékházak, amelyek elektrosztatikus porfestékkel vannak borítva az egység testére, hogy a tömlőket és a beavatkozó berendezéseket könnyen el lehessen venni és használni.
A tűzcsaphoz vagy bármely tűzoltó vízellátó vezetékhez csatlakozó tömlők storz csatlakozással rendelkeznek.
A 2 „lapos kendőtömlő-kapacitású” mobil habegység 40 m teljes távolságból nyújt beavatkozást.
A rendszer üzemi nyomása max. Ez 12 bár.
A 2 „-os habszivacs teste 200 bar / perc áramlási sebességgel 6 bar nyomáson rozsdamentes acélból készül.
A 2 „-os vízpermetező lándzsa, amelyet csak a vízi beavatkozás során használnak, sugár- és permetlövéssel rendelkezik, amelyek a tűzintervenció típusának megfelelően állíthatók be.
A testre szerelt, 2 hüvelykes habkeverő, amely 0-6% keverésre képes, rozsdamentes acélból készül, és csak vízzel, 0% -os beállítással tudja működtetni a rendszert.
A rendszer összes alkatrészének egymáshoz való csatlakozását 100% -ban tesztelik, és szivárgásszabályozást végeznek.

Olyan területeken használják, mint a parkolók, finomítók, repülőgép-hangárok, repülőterek, festék- és lakküzletek, benzinkutak, ahol fennáll a szénhidrogén-tűz veszélye.
Magas oltási és hűtési tulajdonságokkal rendelkezik tüzelőolaj, festék stb. Által okozott tüzekben, a benne lévő filmképző habkoncentrátummal.
Tűzcsaphoz vagy hasonló vízforráshoz való csatlakozással használják, nagy kapacitásának és mozgó testének köszönhetően lehetőséget nyújt arra, hogy gyorsan és hosszú ideig habzóan reagáljon a tűzre.

További információk

Méretek 1050 × 600 × 1100 cm